Sälen på torsdag

På torsdag bär det av till Sälen med "brudorna". Det ska bli så himla mysigt och kul. Vi åker från Stockholm i vår bil på torsdag morgon, i ottan. Vi är jag, Irene, Bella, Marie och Lotta A. Nästa stopp är hos Lotta J i Borlänge och sedan raka spåret till Sälen. På torsdag kväll får vi besök i stugan av några tjejer från Varberg, som vi träffade förra året. Så vi blir ett ganska stort tjejgäng, trots att vi "bara" är 6 st, mot förra årets 13 st tjejer som bor ihop i år. Bella har kollat väderprognosen och enligt den skulle det vara en STOR SOL tor-lör. Det tackar vi inte nej till :-). Så vi hoppas vi får lite sol på näsan och ser lite friska ut när vi kommer hem.

Här är några i mitt resesällskap (jag och Lotta A saknas ;-)).

Irene, Bella, Marie, Lotta J


Kurre, ett till husdjur

Vi har fått ett till husdjur i form av lampan Kurre. Han är jättefin och ska få bo i ett av våra vardagsrumsfönster.


Rikstävling i street

Yes, då är vi på G igen :). Denna gång till Tidaholm och rikstävling i street. Sitter just nu i bilen och har ca 3 tim kvar. Thildas väska är packad och hon verkar laddad. Det ska bli kul att se en streettävling, den första detta år.


Modebutiken i Åre

Har varit i Åre på sportlovsveckan och fann en helt ljuvlig butik http://modebutikenare.se. Den hade bara varit öppen i några månader och hade verkligen allt. Där fanns kläder, smycken, väskor, inredning och en supertrevlig ägare. En fulländad butik mao. Vi shoppade ett par byxor till Elvira, som jag också kan använda. Perfekt att vi kan ha varandras kläder :-). Byxorna kommer från ett danskt märke, Plus Fine. Vi köpte gråa till Elvira. De vita var också jättefina, så det blir nog ett par sådana nu till våren/sommaren.







Arbetsvecka väntar

Japp, det var det sportlovet. Nu är vi på tåget från Åre som väntas vara framme på Centralen kl 01.20 :-/. Jag förmodar att tjejerna kommer att vara rätt slut i morgon bitti. Ligger nu i kupén och har sovit en stund. Hälften av familjen sover.

Åre har bjudit på fantastisk skidåkning. Svårt att slå detta i Sverige. Vädret de två sista dagarna fantastiskt. Och jättegoda middagar. Vi har både varit på mysig italiensk middag på Grappa och på Melkers rest Fjällpuben. Det var, enligt min smak bästa maten. Min förrätt, älgcarpaccio, var gudomlig. Och personalen var supertrevlig.


Skidsemester

Igår morse kom vi fram till Åre och det har hunnits med mycket. Tjejerna har badat två gånger, vi har åkt skidor, varit på after ski på Dippan (det var väl sådär) och ätit god middag ihop med vänner. Micke, Katarina och Sofie kom till vårat hotell och åt ihop med oss också. Så vi blev 10 pers. Nu ska vi ut i backen och ikväll blir det middag på rest Grappa.


RSS 2.0