Höstjacka = bombarjacka?

Är jag sen? Nej, egentligen inte, jag hade en på 80-talet. Nu vill jag återuppleva den, fast i lite kvinnligare form. Sebastian har en supersnygg från The Local Firm. Tror Jessie har köpt en likadan nu. Jag tycker dock att den är lite dyr, för jag vet att jag kommer att tröttna. Det finns billigare varianter, tror jag kör på en sådan.

Elin Kling är ju sjukt snygg i sin.


Gult e fult...???

Näe,det tycker inte jag. Jag gillar min nya, guldgula, blus.


Är det höst nu?

I morse kändes det som höst, kallaste morgonen på länge, bara 6 grader. Burr, jag fick användning för nya höstrocken.

Tänkte cykla till jobbet, men icke, kände mig hängig, tog Ipren och bilen istället.

Hade kunnat vara hemma och krupit ner i sängen igen, men big no no, jag hade arbetsmöte med Anders och Lina. Vi fick det gjort som vi skulle. Hoppas chefen blir nöjd på måndag när vi redovisar resultatet ;).

I morgon är det dags för höstens första danstävling. Denna gång nära, i Vallentuna. Dansväskan är packad med danskläder och div andra attiraljer.

Nu har jag haft lite egentid, när övriga snusar gott. Jag har bläddrat i div tidningar, härligt med inspiration.

Snusa gott...


Fyndat smycken

Har gjort ett riktigt kap idag. Har sneglat på halsbandet från Indiska tidigare. Det är ett designsamarbete med smyckesdesignern Tove Thambert. Tove är utbildad industridesigner via Konstfack och vidare i New York. Priset för halsbandet var tidigare 799 kr. Jag hade tur, de hade endast ett halsband kvar och det var inte prissatt, så jag fick det för 149 kr (!!!). Jihooo!!!


Året-runt-jacka

Nu är jackan inköpt. Thilda är superglad och nöjd, hon längtar tills det blir kallare ;). Den sitter som en smäck.


The Local Firm

Jessie blev fotad för The Local Firm i våras, inför höst- och vinterkollektionen. Har ännu bara sett en bild, på hemsidan. Den är supercool och Jessie blir ju så bra på bild. Höstkläderna är riktigt snygga och allt går, som vanligt, i svart och grått.

Foton via www.localfirm.se


Sebastian fyller år

Idag fyller min fina kille år. Helt otroligt att det är 26 år sedan Sebastian föddes.

Fira honom ska vi göra på tisdag, då vi och övrig familj ska hem till honom och Jessie. De kom ändå över på söndagsmiddag ikväll. Myspys att ha dem här.

Försökte få honom att vara seriös på en bild, men det går ju bara inte ;).


RSS 2.0