Skynda fynda :)

Igår när jag var och handlade mat på ICA Maxi, så hittade jag en underbar pläd på REA. Jag köpte bara en, så jag var tvungen att åka tillbaka idag och köpa en till. De passar fantastiskt bra på soffan och de kommer att värma fint i höst.


Gröna växter

Älskar verkligen gröna växter, gärna sådana som är tåliga, då jag inte har "gröna fingrar".

Inhandlade några växter idag, det blev bl a några "plättar i luften", som jag tycker är jättesöta. Köper "plättar..." lite då och då, då jag glömmer att vattna emellanåt ;). Hittade en ny växt, för mig, "ming aralia". Den påminner lite om en bonsai, varför jag gillar den så mycket. Hoppas jag klarar att ta hand om den länge :).



Konstigt...

...idag är vi solokvist hemma, utan barn, och i flera dagar. Känns jättekonstigt, tyst liksom :/. Thilda har åkt Hälsingebuss till Järvsö till Karins landställe, tillsammans med Tone. Elvira har tagit en sista-minuten tillsammans med storebror, Mathias och en kompis till, till Tunisien. Vilken tur att hon har tre bodyguards med sig ;). Alla kommer säkert ha det jättehärligt och vi får det lite tystare hemma, och får längta till att det ska bli lite mer "livat" igen.

Det var lite väl lugnt idag så Mamma och Pappa kom över och hade "after beach", badade i poolen, i det fina sommarvädret, grillade och tittade på svenska tjejerna spela fotboll (det gick ju sådär :/).

Snusa sött <3

Lunchbesök

Idag hade vi besök av Marie, Elton och Enni. Alltid lika härligt att träffa Marie, hon ger energi ❤. Kul att höra hur de hade haft det i NY denna gång. Två veckor i NY på semester varav en av dem på The Sagamore Resort Hotel som ligger, om jag inte minns fel, 3 tim med bil från centrala NY. Det såg helt fantastiskt ut!

Jag fick en jättefin julgranskula av Marie, som hon köpt i NY. Hon tänkte på mig när hon såg den, sa hon. Jag kan inte förstå varför?? ;)



Hemma igen

Då var vi hemma igen, både vemodigt och skönt på samma gång. Det har varit ett par underbara veckor! Att komma hem och sova i sin egen säng är ju förstås ganska skönt ändå, och att träffa barnen som varit hemma och lilla Melvin. Den enda nackdelen med att resa är att man bara får mersmak. Inte blir mitt behov mättat, snarare tvärtom, jag vill bara resa mer. Så vart går nästa resa tro??

Före vi "landade" hemma i Stockholm var vi förbi fam Häggkvist några dagar, i Helsingborg.

Här nedan Garage, en cool restaurang/bar i Höganäs.


Bilsemester

Vilka härliga veckor vi haft, och semestern är inte slut ännu.

Vi har tillbringat en vecka i underbara Cannes, och på vägen dit har vi upplevt fina Cochem i Moseldalen och otroligt vackra Lugano i Schweiz. Lugano vill jag verkligen tillbaka till. Vägen till Lugano, genom Schweiz, var "breath taking". Wow säger jag bara.

Väl framme i Cannes, träffade vi våra vänner, fam Häggkvist, och har där umgåtts, solat, badat i pool och hav, ätit och druckit gott. Vilken mat sen, mycket moules och ostron har det blivit. Vi har också sett St Tropez och Nice. Föredrar dock Cannes av dessa tre.

Nu är vi på väg mot Svedala och har än så länge hunnit till Hildesheim i Tyskland, där vi ska sova i natt. I morgon ska vi göra stan här, sedan bär det av till Helsingborg där vi ska tillbringa ett par dagar.

I går natt sov vi i Dijon, en stad med ca 150 000 invånare, som överraskade. Där var det mycket fint och en otroligt trevlig fransos på hotellet. Trevliga fransoser har vi inte varit bortskämda med.

Med mig från denna resa har jag härliga bilder på näthinnan, bl a alla platser vi har upplevt, den härliga italienska farbrorn vid lunchen i St Bartalomeo och några flaskor vin från Provence :D. Ett och annat par skor har det också blivit ;).

Fler bilder kommer då vi samlat ihop dem och vi har bättre uppkoppling.


Varför just nu??

Blir så trött. Lagom till att vi ska åka på semester, då får jag känning av njursten igen. Räcker det inte nu? Jag har ju haft det, och opererat mig, 2 ggr. Första gången jag opererade mig var när Sebastian var 2 år, hela 23-24 år sedan. Andra gången var ca 2 år sedan och igår fick jag ont igen. Det är ju så jobbigt, det hjälper ju inte med ipren/alvedon, jag måste definitivt ha något starkare. Som tur var hade jag ett par tabletter kvar sedan förra gången.

Idag fick jag börja dagen med att åka akut till St Görans för att ta prover och få recept inför resan i morgon. Nu håller jag alla tummar och tår jag har att det fick räcka med idag, så jag slipper det här under semestern i Frankrike. När jag kommer hem får jag uppsöka läkare igen och gå igenom samma sak som för 2 år sedan. Det blir röntgen och antagligen ultraljudssprängning.

Nu ser jag fram emot de kommande 2 veckorna med bilresan till Cannes och några stopp på vägen. Ska bli otroligt härligt. I morgon bitti, vid 6-tiden, går bilen. Jihooo :).

Elvira är hemma och passar huset och Melvin och Sebastian och Jessie, som bor nära, hjälper nog till också.

Tjing! <3

Cannes here I come

Oj oj oj, vad jag längtar efter sol och bad nu, det är sjukt. Efter jobbet idag, tog jag cykeln (som senaste veckorna har blivit mitt färdmedel) för att se om jag kunde hitta en bikini. Jag lyckades trots REA ;).


RSS 2.0