Visby i helgen

I morgon är det sista arbetsdagen för denna vecka. Thilda och jag och alla andra härliga danstjejer, och kille, tillsammans med föräldrar, tar båten till Visby i morgon kväll. Det är rikstävling i street på lördag och det ska bli så kul och spännande. Vi kommer hem på söndag, får se om jag hinner blogga något från telefonen för att informera om hur det går.

Tjing!
XXX

Inspiration för trädgård och uteplats

Foto: Interiorguiden, Alcro, Vi i villa, Hemmakanalen

Swedish Hasbeens för HM

Ja, jag vet, jag har många par skor. Bella och jag beställde likadana, superfina och bra pris. Say no more...


Promenix till jobbet

Så uppfriskande och härligt med morgonpromenad till jobbet. Det är så härligt med fågelkvittret, vitsipporna och den blå himlen på morgonen och det tar bara ca 30 min (och flera steg till stegtävlingen ;-).





Annandag Påsk och härligt sommarväder

Är sommaren här nu??? Vågar inte riktigt hoppas. Första doppet för denna sommar har skett idag och det var inte jag, även kallad badkrukan ;-P. Elvira, Emil, Thilda, Ebba och Linnea har badat trots att temperaturen bara är uppe i 12 grader (!!!). Värmen är på så om några dagar kommer det att vara över 20 grader.

Altanen är sommarfixad, så när som på blommorna i krukorna. De kommer snart.






Badsugna tjejer


Kärlek <3


Melvin på en vår/sommar promenad i gröngräset

I mitt påskägg <3

Fick en fin present, av Danne, i mitt påskägg. Den har jag suktat efter, så himla fin, för en skoälskare som mig. En mini Manolo Blahnik sko. Ett samarbete mellan Manolo Blahnik och Tous (spanska smycken). Skomodellen heter "Campari" och lanserades 1994. Halsbandet låg i en liten mini skobox. Så söt...



Nästan en hel påskledighet

Oj, redan söndag idag och i morgon sista dagen ledig i påsk. Så nu är det bara att se fram emot några jobbdagar och sedan bär det av till Visby för danstävlingar (street).

På skärtorsdagen var jag på tjejträff med Bella och Marie. Vi träffades och gick till Lilla Hotellbaren, där blev det billiga drinkar ;-). Vi träffade Maries man, Niklas, som fixade in oss på gästlistan på V. Dagen efter, den låååånga fredagen, var vi hos Bella med fam på påskmiddag, alltid lika mysigt att träffa dem och deras underbara barn, Nellie och Jessie, och goa Charlie förståss. Vi målade ägg och ett och annat ansikte ;-). Danne ställde upp frivilligt.
Igår hade vi Tony och Tonga på påskmiddag. För er som inte vet, så är Tony, Sebastian och Elvras pappa och Tonga, hans fru.















Lilla drömbilen

Jag är helt överförtjust i lill-bilen Mini Cooper. Har varit det så länge jag kan minnas. Mamma hade hundkoja på 70- och 80-talet (2 st) och jag bara älskade dem. Men Mini Cooper, den är ju något helt annat, både tuff och söt. Så uppkäftig, som jag ;-).

Igår fick jag ett mms från Elvira. Hon hade hittat den!!! Vill ha!!! Den har ju ögonfransar... <3


Den här helgen gick snabbt

I fredags var jag på dejt med mina fina Spintabisar. Vi började på gamla Strykjärnet (kommer inte ihåg vad det heter idag) med ett glas vin. Sedan var det middag på Axela på Götgatan. Riktigt god mat till schysst priser, kan rekommenderas. Efter det tog jag och Pernilla oss vidare till Riche. Jag hade kunnat fortsätta hur länge som helst, men Pernilla har en bit att ta sig hem, så det får bli en annan gång. Pernilla och jag hade mycket att prata om, som vanligt. Måste bara träffas oftare <3.


Annette, jag och Rolle


Evy, Pernilla och Kerstin


Pernilla och Kerstin


Helena

Lördagen blev en dag med fix i trädgården och lite solstolsläge. Vad underbart det är när våren är här!!! Man blir ju så lycklig. Mamma och Pappa var över och grillade med oss.

Igår hade Thilda Linnea hos sig och de ville baka cupcakes. Så med lite handledning gick de och handlade och fixade biffen själva ;-). Sen blev vi bjudna på kaffe och muffins i trädgården. Härligt!!!


Prenumerera på skor

Man kan prenumerera på det mesta, nu t o m på skor. Det är sant. Företaget heter Sole Society.


Härlig söndag i vårsolen

Vilken heldag, igår, på danstävlingar i Skövde. Vilket härligt gäng tjejer, och kille, och vilken underbar danslärare, Sofia. Trots att det är en relativt individuell sport, så är alla dansarna så peppande med varandra. Det är verkligen kul att få vara en del av det. Och duktiga är dansarna också. Det gick riktigt bra för Thilda. Hon kom 2:a i disco singel och hon och Linnea kom 1:a i disco par.

Idag är det underbart vårväder så idag kommer det inte bli så många knop gjorda. Idag tänker jag njuta. Vi har fikat på altanen med mamma och pappa och ikväll blir det grillning. Skönt att ÄNTLIGEN våren är här!!!

I morgon blir det konferens i 2 dagar, så jag är hemma igen på onsdag. Lite jobbigt att åka och sova borta i 2 dgr, men det är bara att gilla läget ;-).

Tjing!

Fabulous Shoes

Idag, efter jobbet, har jag och Elvira varit på mingelkväll på Fabulous Shoes. Det är skoaffären i kvarteret, så lämpligt med en skoaffär så nära, eller hur??? ;-). Där visades vårens, och även höstens, skomode. Vi blev bjudna på vin (Elvira fick cola ;-)) och där var en representant från Bronx. Jag bokade upp mig på "de" höststövlarna, så jättefina. Jag lägger upp en bild snarast. En fin-fin ;-) väska i beige mocka, med tassel på, till sommaren köpte jag.


Konferenslokaler mitt i stan

Midroc Real Estate AB, som är ett bolag inom koncernen där jag arbetar, äger fastigheter, bl a Tändstickspalatset på Västra Trädgårdsgatan. Sedan i höstas hyrs delar av fastigheten av Lundqvist & Lindqvist, som driver en konferensavdelning. Företag driver även ytterligare en konferensanläggning (Klara Strand). Verkligen jättefina lokaler. Ska nog tänka på att ev boka in en av våra framtida möten i Tändstickspalatset. 


Tysta rummet (12 personer)                                         Salong


Tändstickan (20-40 personer)                                       Ivar Krüger av Fabian Edelstam


Krügersalen (57 personer)                                            Kring drinkbordet


Foton från www.lundqvist-lindqvist.se


Tine K - dansk inredning

Hon heter Tine Kjeldsen, är från Danmark, och kallar sig Tine K. Dansk design/inredning när den är som finast. Jag gillar verkligen hennes inredningsstil.

www.tinekhome.dk
Jag blir tokig, bilderna som jag lägger in, det blir verkligen inte bra. Jag försöker ändra storleken, men det är något med redigeraren som inte fungerar. Det stör verkligen, ser inte estetiskt snyggt ut. Men vi får stå ut ;-).

RSS 2.0