Barca-United 3-1

Thilda sov hos Thea igår och jag och Danne var hos Irene & Co för att fira Irenes 40-årsdag i efterskott. Vi kunde ju tyvärr inte vara med på hennes fest, då Thilda tävlade SM i Göteborg. Självklart blev det fotboll i biorummet och sedan karaoke ;-). Alla Barcelonafans var glada och vi firade med champagne. Skaffar vi hund någon gång får den självklart namnet Messi.


En härlig torsdag...

...och vad skönt det är att njuta av ljuset på kvällarna.

Idag efter jobbet passade vi på att äta på restaurang i Sundbyberg, då vi ändå skulle skjutsa Elvira till Pappa Tony. Det var jag, Danne, Elvira, Thilda och Thildas kompis Wilma. Det är ju så underbart att få sitta ute och äta.
Bilden längst ned :-) är foxterriern (tror jag att det är) som lekte skyltdocka i fönstret hos tapetseraren på Järnvägsgatan, så underbar.

Sommarklänningar

Har beställt sommarklänning. Beställde två stycken utifall, så får jag se om jag skickar tillbaka båda :-( eller behåller båda :-). De var bra priser på Nelly. Tänkte att jag skulle ha en kort finklänning med mig till Italien. Tycker de är fina båda två. Kanske den övre klänningen är mera jag???


En lugn och härlig helg

Vilket underbart väder!!! Så härligt. Vi fick, på riktigt denna vår, njuta av tomten. 

Barnen har badat i poolen och jag har planterat växter i krukorna. Nu fick äntligen olivträden komma ut. Jag kunde inte plantera dem på framsidan, då det bara är sol på morgonen där, så de får stå vid poolkanten istället. Hoppas, hoppas de klarar sig. Var iväg och köpte nya växter till framsidan. Frågade om råd på Plantagen och det fick bli japansk dvärgpil. Inga blommor på den, men bladen går i grönt och rosa, verkligen jättefina. 

I lördags liten shoppingrunda med Thilda och Elvira (nya sommarskor). Sedan kom Hennrietta på besök, jag blev uppvaktad i efterskott. Själv hittade jag också sommarskor, men, jag köpte dem inte, så ståndaktig så ;-).

Igår var Danne och jag i Grimstaspåret. Skönt att röra på sig lite och samtidigt "samla steg".


Vardagsrummet ute på sommaren (snart kommer markisen, då blir det ännu bättre).


Elvira i sin nya tröja...


...och nya skor


Danne grillar hamburgare till barnen...


...och Elvira gör fina hamburgare med kärlek <3


Hennrietta kom på besök och jag fick present. Den tjejen känner mig och vet vad jag gillar :-).


Tusensköna (bellis) och olivträden


Minirosor i fönstret och rosenskära (present från Agge-Bagge <3)


Nu är fågelbadet fyllt med vatten, åt Melvin


Ett gammalt fönster som skulle fixas för att hängas någonstans. I sommar får det agera
stilleben på tomten istället

Tjing XXX


Brev från Keo <3

Igår kom ett brev från Child Fund och vårat fadderbarn Keo från Kambodja. Keo fyller 9 år i september. Hon hade växt sedan det förra kortet vi fick på henne. Och långt hår hade hon fått. Hon hade på sig klänningen och hårspännena, som vi bl a, skickade till henne för ca 4 månader sedan. Jag blev verkligen rörd när jag såg henne på fotot. Jag skulle vilja åka dit.


Lilla Elvira

Ååååh, jag letade gamla bilder på Elvira och hittade ett helt gäng. Då insåg jag verkligen vad stora mina barn har blivit. Min "lilla" tjej och "lilla" kille har blivit stora. Här är några bilder på Elvira (Sebastian är med på ett par också). Så fina <3.
Elvira och min fina Morfar <3

Det regnar, regnar...

...men inte idag. Men om det börjar regna kan jag gå ut och gå i mina fina "ödlor".


Buddha amulett - me love

Nu har jag hittat ett sätt att komma åt dem i Sverige. Söta Pernilla tipsade mig, och hon visste inte ens att jag var ute efter ett, en exakt sådan här amulett. När vi var i Thailand för 5 år sedan så köpte Sebastian en likadan amulett. Alla är unika, men de är samma typ, den i ett litet "glashus". Jag köpte aldrig någon och har ångrat det. Så när svågern åkte för ett par år sedan så bad jag honom köpa en till mig, men han hittade aldrig någon (eller så glömde han ;-P).

Så får jag ett mail från Pernilla igår där hon skickar en länk till dessa underbara halsband. Hon vet att jag är en "Buddha-tok". Det är en svensk tjej som köper dessa amuletter och gör halsband av dem. De är verkligen superfina. Företaget heter Cloud69 (www.cloud69.me).


SM-tävlingar i Göteborg

I helgen var det SM i disco i Göteborg. Vi stack redan fredag morgon. Så två nätter och tre hela dagar vistades vi i Göteborg. Vi bodde på Gothia Towers och tävlingarna ägde rum i Lisebergshallen. Stor lycka för alla tjejer och Fabian som fick gå på Liseberg två dagar i rad.

Resultaten på danstävlingarna för Thilda blev final och en 5:e  placering i singel, vilket betyder att hon fick en prick och gick upp till hösta klassen för hennes ålder, Star-klassen.

Guppen Discoqueens som Thilda och hennes 6 klasskompisar är med i kom 3:a. Verkligen jättekul, då de bara tränat denna termin och endast varit med på två tävlingar. På den första tävlingen kom de 1:a.

I pardansen tillsammans med Linnea kom de 3:a. Så det blev 2 medaljer och en pokal denna tävling. Lycka! :-)


Det stod "stair" och pil på alla våningsplan på hotellet utom på vårat. Danne sa att det var ett tecken ;-). Och vad hände...


Vi både bodde och tränade vid Liseberg. Perfekt för tjejerna som kunde springa in och ut och fick gå på Liseberg två dagar i rad.

Discoqueens (Thilda, Agnes, Emilia, Linnea J gömmer sig, Felicia, Emelie och Linnea K) på väg till danstävlingen i Lisebergshallen.

Röran ;-) i Lisebergshallen (Rondo), här byter tjejerna och killarna om och fixar sig. Härlig stämning.


Thilda och Linnea hos fotografen före partävlingen. De testar poser före "bilden".

Klart för tagning. Thilda och Linnea (och här fick vi med Linnea på bild, kors i taket ;-).

PW med Elvira och löpträning med Malin

Igår var jag och Elvira på en power walk i det underbara vädret. Härligt när det blivit så varmt. Så säger de att det ska bli sämre väder. Det hoppas vi verkligen inte.
Idag har jag varit i Ursvik och löptränat med jobbet och Malin Ewerlöf Krepp. Det var jobbigt... men det är bara att gilla läget :-S. Vi ska ju springa Midnattsloppet i augusti.
Fredag är det i morgon för oss, för vi jobbar inte/går inte i skolan på fredag. Då drar vi iväg till Göteborg på Disco SM.
Tjing till senare!

Ny familjemedlem

Vi har en ny familjemedlem som alla vill leka med.

 

 

 


Fåtöljer på altanen

En härlig söndag på altanen. Vi saknar några sittplatser och tänkte utöka möblemanget och införskaffa några coola fåtöljer. De är i plast och kan vara rätt häftiga mot rottingsoffan och fåtöljen. Det har funnits en liknande tidigare år och nu har denna kommit tillbaka. Fåtöljen heter PS Vågö och kommer från IKEA.









Bilder från www.stilinspiration.blogg.se, www.tinaminastina.blogg.se,
www.inspirationdesign.blogg.se, www.nagotvitt.blogspot.com

De e min dag idag...

...och alla andra som fyller år :-)

 

Oj, så uppvaktad jag blivit. Igår hade vi fika hemma för familj och vänner. Mamma, Pappa, Carina, Kajsa, Pia, Embla, Truls, Dennis, Anton, Julia, Hugo, Irene, Richard och Kevin var på besök. Självklart var Danne och alla mina fina barn med också.


Det blev inget hembakat, sånt har jag inte haft tid med, utan köpekakor, bullar och marängswiss. De e gott de ;-).

Fina presenter fick jag också, herregud man skulle kunnat tro att jag fyllde jämnt.


Madonnastaty från Sebbe och Elvira och Amaronevin från Dennis & Co


Härliga hår- och kroppsprodukter från Carina och berlock från Sebbe och Elvira (på andra sidan står det Mamma, så sött <3)


RVB solfoundation, med solskyddafaktor, och ögonskugga från Irene & Co och pengar av Mamma och Pappa (sponsring till skinnjacka??? vi får se)


Chokladhjärtan från Emil och macarones från Sebbe och Elvira

 

I morse sjöng Thilda och Danne för mig och så fick jag presenter igen. Jag måste ha varit JÄTTESNÄLL :-P. Fick en Desigual top/tunika och en söt blus. Jag ska lägga in bilder senare.

 

Sen kom jag till jobbet idag och blev ännu mer uppvaktad (!!!).



Eleni hade bakat cupcakes till mig och av Agneta fick jag en fin blomma, i en zinkkruka, som jag kan plantera ute


Fina blommor fick jag av cheferna och godis.

 

I kväll har vi grillat hemma och alla barnen och Emil har varit hemma och ätit. Till efterrätt åt vi Elenis goda cupcakes, som var gudomliga.

 

Nu är det dags för sängen, vi ska upp kl 5 i morgon bitti. Kl 5 på en lördag??? Japp, näst sista helgen med danstävlingar för denna termin. Det bär av till Falun och det blir nog tufft, 700 dansare är anmälda. Det är bara att hålla tummarna för alla duktiga Bumpy Feet dansare. Jag säger bara - All in!!!

 

Tjing!


Fira i dagarna 3...

...och jag som inte fyller jämnt. Så är det när man inte "vill" fira på sin födelsedag. Alla kommer olika dagar och vill fika. I förrgår hade jag besök av syrran med familj. Köpte tårta från Boulevard, Hallondröm. Den är så supergod. Jag fick två fina olivträd, som jag ska plantera i krukorna på framsidan av huset. Men jag måste vänta med det, tills det blir varmare. Vi får väl se hur länge de håller (hjäääääälp!!!). Jag är ju inte direkt känd för att ha "gröna fingrar" ;).




Färgglatt till sommaren

Härlig neccessär från Rice
Weekendbag från Pip Studio
Cupcakeskålar med lock från Stockhome
Taklampor i glas från Rice

En helg i Visby på våren

Danstävlingar i Visby i helgen med härliga dansare och dansföräldrar. Många fina pallplaceringar för våra duktiga dansare. Det är vi alla stolta och glada över.

Två glada tjejer, tre 1:a placeringar, Thilda och Emelie
Samling för gemensam middag på restaurang
Väninna till Karin, bosatt i Visby, och Kristin
Thilda och Frida
Gränder i Visby efter restaurangbesök
Pippis godisaffär
Karin och muren ;-)
Härlig inredningsbutik... dock stängd :(

RSS 2.0