Matfanatiker??

...kanske det ;). Jag tycker i alla fall att det är roligt med lite variation och lite ny inspiration. 

Senaste middagarna har blivit bl a lax med Dannes röra (inspiration från Jamie Oliver) som innehåller koriander, citronmeliss, ingefära, chili, fisksås, sesamolja, vitlök, citron m m. Den är helt underbar!! Gärna tillsammans med kokosris. Det har också blivit grillat med belugalinssallad och gremolata, Lenas gremolata och sallad ;). 

Härligt med mat är det i alla fall. I övermorgon åker jag till New York och hoppas på ännu mera inspiration.

Start spreading the news...









Långfredag

Härlig långfredag igår med fina vännerna fam Waern. De fick vara försökspersoner då vi testade en ny maträtt, pancetta och färsfylld lammstek. Det blev verkligen lyckat. Den kommer vi göra flera gånger. 

När de kom blev det, såklart, Prosecco. Till det hade jag gjort parmesanchips toppade med créme fraiche och rom. 

Till lammsteken serverade vi en potatissallad med rädisor och färsk spenat och en gremolata. Gremolatan var perfekt till lammet. Påsktårtan blev en key lime pie med lättvispad grädde.







Snyggt från Hunky Dory

Behöver inte säga mer...

 
 
 
 
Foto via www.hunkydory.com 
 

Sjukt glad över min nya kompis

Idag var jag och hämtade min nya kompis, Mini Cooper D, i Norrköping. Hon är så fin och helt underbar att köra. Så pigg och glad, fast hon inte ens fyllt 1 år  ;). Vi har idag, tillsammans, kört 30 mil och vi är BFF ❤. Längtar redan efter att få ta med henne till jobbet i morgon ;).






RSS 2.0