"We beleive it's about the shape not size"

Har kollat in mig på nya jeans, måste gå och prova. Jag tror de har haft svårt, under en tid, att mäta sig med alla stora, nya jeanstillverkare/designers. Men nu verkar de ha lyckats, i alla fall med marknadsföringen, av sina Levi's curve id. Hoppas de är lika sköna som snygga.








Bästa naprapaten...

Igår fick jag hjälp med min nacke igen. Började behandlingen med att ligga på spikmatta (1:a gången för mig). Det var ju en härlig känsla faktiskt, måste skaffa en. Sedan blev jag "knådad" som heter duga. Josephine på Salkhallens naprapatklinik är fantastiskt duktig. Lite ackupunktur och sedan är det bara på't igen ;-).

Ikväll blir det en löparrunda, för nu har jag varit "lat" i en vecka.


Jobba hemifrån och vabbar

Nu har jag vabbat två dagar (kommer inte ihåg när jag gjorde det sist). Jag ju möjligheten att jobba hemifrån, men den här gången bestämde jag mig för att ägna mig åt Thilda fullt ut när hon kände sig så här dålig. Har idag varit på kontoret och hämtat lite akuta saker som behövde göras. Nu börjar hon, tack och lova, att känna sig piggare, men blir hemma i dag och i morgon också, så får vi se hur hon är till på fredag. Thilda är mest orolig att hon inte ska kunna vara med och tävla i Täby på lördag.

Igår lyssnade jag på Elvira och hennes engelska läxa före inlämning. Verkligen jättebra! Hon skulle skriva om filmen "Walk the Line" (för övrigt en helt fantastisk film om Johnny Cash) och hade tagit på sig MVG uppgiften. Så härligt att höra hennes åsikter och värderingar komma ut på ett annat språk.

Härom dagen så gjorde jag den ÄNTLIGEN, tatueringen som jag har funderat på ända sedan jag var i Nepal för 5-6 år sedan. Jag är verkligen supernöjd, den är så JAG. Tatuera sig vid 44 års ålder?? Jaa, verkligen :-). Jag var med min väninna när hon gjorde sin första tatuering, hon var 18 och jag var 17, och då skulle jag göra en hade jag bestämt mig för, men hittade inte något motiv som jag kunde stå för till 100%. Och jag är glad idag att jag inte gjorde något då. Det är först nu som jag känt mig redo. Tatueraren (Patrik, grundare av Circle, en av de bästa i Stockholm) visste precis vad det var för motiv, han verkar också gilla buddhismen, hade mycket sådant i sin lokal. Han hade aldrig tatuerat Aum-mantrat på någon förut (trots 18 år som tatuerare), det är lite coolt tycker jag.

Tatueringen är alltså ett mantra (Om Mani Padme Hum) skrivet på sanskrit (fornindiskt språk) och betyder "Juvelen i Lotusen".

Om =världsaltet/universum

Mani = juvel (juvelen är pärlan som skapas, ur våra negativa tankar och möntser, när vi lever ett liv i medkänsla och acceptens så finner vi den "äkta" pärlan inom oss själva)

Padme = lotus (lotusen är symbolen för renhet och medkänsla)

Hum= representerar sinnet av Buddhor och avslutar ofta mantran


Be unique be yuno


Är fortfarande hemma idag med min lilla sjukling, Thilda. Febern har gått ner, så hon är lite piggare. Hon börjar t o m vilja pyssla :-).

Har tid att göra lite annat emellanåt och passar på att uppdatera bloggen och tänkte puffa lite för min väninna, Pia, och hennes helt underbara smycken, företaget heter yuno. Pia jobbar med ädelstenar och renhorn. Så annorlunda och coolt. Jag håller alla tummar och tår ;-) jag har för att det ska fungera fullt ut för henne, det är hon värd. Här är några av mina favoriter.


Armband i vitt guld (går att få i silver) med stenar (naturlig zirkon, helt underbar isblå färg) infattade i renhorn


Ring som matchar till armbandet


Ring i renhorn med diamanter infattade i vitt guld (här möts verkligen det samiska och det glamorösa)


Varför inte förlova/gifta sig i renhorn och diamanter???


Medaljong (diamanter infattade i vitt guld) och ring (diamanter och gula safirer infattade i vitt guld)


Manchettknappar (rosa turmaliner och blå safirer infattade i vitt guld)

Det här var bara ett axplock och, som sagt, det finns ännu mer att hitta på yunos hemsida www.yuno.se .

You know Yuno!!!

Måndag och två sjuklingar hemma

Thilda vaknade i natt med 39 i feber :-(. Det var ju tur att hon inte gick på dansen igår, hon kände ju sig trött, det var säkert det hon kände av. Hon och Elvira var pyssliga igår och bakade jordens godaste cupcakes, superfina var de också.

Melvin råkade smita ut igår (ja, våra "finkatter" får inte vara ute på nätterna) och i morse när jag gick upp för att öppna dörren åt honom, så haltade han, stackarn. Det är någon "gatukatt" ;-) som varit på honom. Han hade blod på sidan av benet och man får inte ens röra honom.


sjuk Thilda


sjuk Melvin


Elvira på väg till skolan


tjejernas goda och fina cupcakes




Igår var Farfar och Eva på besök på väg från landet. De hade plockat svamp och ville dela med sig. Det säger vi inte nej till. Nu har jag både lagt för att torka och fryst in. Så idag blev det svampomelett till lunch. De e gött de :-).



XOXO

Danstävlingar Västerås

En glad Thilda efter danstävlingar i Västerås. Det gick ju otroligt bra, inte bara för Thilda, utan för många av tjejerna i Bumpy Feet. Grattis till er alla!!!



Här nedan en bild till Karin. De fina godisarna (som vi köpte på väg hem från Västerås) i en "fin" glasburk ;-). Ja vet, jag är sjuk :-)))).



XOXO

Flashback till London 2009 och 1985

Hittade CD:n med bilderna från Elviras och min resa till London i dec 2009. Det var några underbara dagar :-). Fick samtidigt flashback tillbaka till 1985 och mina månader i London tillsammans med Lena och Lena. Ja, det är sant, vi var 3 st Lenor som åkte till London tillsammans 1985.

Elvira och jag var runt och tittade i krokarna där det begav sig 1985.

Här var "vår" gata där vi bodde i Notting Hill/London 1985.



Stammispuben 1985 låg på Moscow Road och hette just Moscow Pub.



Den hade bytt namn till Phoenix, hmmm.



Carnaby Street, en av de bättre shoppinggatorna under 80-talet, här fick man alltid tag i de coolaste skorna ;-).



Här kommer lite bilder på mig och Elvira från en butik vid Piccadilly.











Snygg julskyltning på Selfridges.


OBS!!! Se den fina lilla väskan från Alexander McQueen. Pssst, det är den lilla som är formad som en mun, yummie...

Middag på Thank God it's Friday (Elvira gillade servitören ;-) och den supergoda efterrätten).






Väääärsta kaloribomben

Den här skylten satt på en PUB i området Notting Hill, där vi bodde, citerad Julia Roberts:



Den där STOOOORA klockan.



En go tjej.



Det här är två resor som jag ser tillbaka på ofta <3

XOXO


Jag och tjejerna

Idag hade Thilda med sig Linnea-grannen hem efter skolan. De skulle äta mellanmål och ville ha kaffe (!!!) och smörgås. Dricka kaffe när man är 10 år??? Näe... jag gjorde en kaffe-light-variant. Jag ringlade chokladsås på kanten på glaset, hällde på lite kaffe och sedan skummad mjölk.

 

Sedan kom hurtiga Elvira hem. Hon hade sprungit från Sundbyberg till Spånga. Hon verkar ha kommit igång tjejen :-).

Thilda talade om för mig igår att det var invigning av ett nytt innecentrum i Bromma. Hade ingen aning om att det redan var invigning. Vi åkte dit, till Bromma Blocks och H3, vi åt middag där och strosade omkring i en del butiker, som alla andra :-S. Vi köpte lite kläder till tjejerna, en tröja till Sebastian och tryfflar smaksatta med champagne och hallon samt macarones på en liten, helt underbar, chokladbutik. Sedan åkte vi hem och tittade på Idol. Nu sover lill-tjompan och Elvira och jag ska se filmen Notebook (en riktig tjejfilm, härligt :-)).

XOXO


Tjejerna utanför Bromma Blocks


Sebbes tröja...


...och här låg Sigrid och sov.


Thilda och jag

Idag hade Thilda dans och det är vår hämtningsvecka. Det är 4 tjejer som ska hämtas på dansen i Alvik.

Idag fick jag också skjutsa dit Thilda, så istället för att åka hem emellan tog jag på mig träningskläderna och var ute på en powerwalk i Alvik/Bromma området. Det var så underbart väder, lite höstlikt, och det är så fint i det området.

Jag passade på att avsluta med att gå ner till Alviks Torg och W.I.T.T. www.wittbromma.se . Jag hann, kom precis innan de stängde. De har så mycket fint där. Hittade en jättefin kudde från Artwood www.artwood.se. Såg två till som jag blev sugen på, men jag ska avvakta lite.

Efter dansen hämtade vi Thaimat och åkte hem och käkade framför TV och Idol. Danne har precis ringt och talat om att de är framme i Berlin. Elvira är hemma hos Pappa Tony och hon kommer ÄNTLIGEN i morgon. Då har vi bestämt att ha "myskväll", bara vi tjejer :-).

Nu ligger Thilda och sover här bredvid, sömnig efter 2 tim dans. I helgen blir det Västerås och första danstävlingen för höstterminen. Det ska bli spännande och kul.

XOXO


Lite bilder från PW-rundan


Restaurang Elliots på Alviksvägen, hit måste vi gå och äta någon kväll, såg jättemysigt ut.






Kudden från Artwood

Måndag & äntligen är bokningen gjord

Dagen började inget vidare, "det är måndag morgon och mitt huvud värker" ;-). Trasig iPhone (tappat den i marken). Tur i oturen, endast sprickor i det yttre glaset, så tel fungerar. Måste skicka på lagning. Kom till jobbet när jag upptäckte att jag hade glömt datorn hemma, suck... :-(. Tur att jag kan jobba hemifrån. Idag har jag bokat tid!!! Motivet som jag haft i huvudet sedan Nepal för ett antal år sedan. Dags att sova nu. XOXO

Vi väntar och väntar...

...på vår nya säng. Nu är det 3 veckor sedan vi beställde den (en Carpe Diem) och de sa att det kunde ta upp till 4 veckor. Och självklart ska det ta 4 veckor eller mera :-(. Ok, jag vet, det har inte gått 4 veckor ännu, men jag är lite otålig. Jag bara längtar efter att få sova skönt, sover faktiskt ganska illa i vår nuvarande säng. Den har helt enkelt gjort sitt.

Är sugen på nya fina lakan, vitt/grått/svart, som matchar den nya sängen.

Lite inspiration nedan, de första två från GANT.





Snyggt, designat av Kylie.



Dessa kuddar skulle vara perfekta till Elviras rum, också design Kylie.



Nedan, superfint (Designers Guild) jag bara älskar färgerna!!! Skulle vara jättefint i Thildas rum.



Sleep well
XOXO


Lördag och besök i stora staden

Lugn förmiddag med lång frukost och morgon-tv, det är lördag det.
 
Sedan bestämde vi oss för att åka in till stan och leta dansskor till Thilda. Det är hur svårt som helst, när man bara har stl 33-34 i skor. Det ska vara bra gymnastikskor som är lätta och även har en bra sula, gärna svarta. Fattar inte varför det ska vara så svårt. Stadium, Intersport och alla nätbutiker har vi redan gått igenom.

I stan har vi gått igenom Åhlens, NK, sneakersbutiker, puh... Så här less blev Pappa Danne efter ett antal butiker utan napp.



De här ser goda ut, tycker Thilda.





Slutligen bestämde vi oss för att, som sista butik, gå till Adidasbutiken i hörnet Kungsgatan/Sveavägen. Där hittade vi dem äntligen, jippie!!!

Lite silver/glitter är ju inte fel när man ska ha dem på danstävling

Ser ni att det är bling-bling också???

Två par skor handlade vi. Både Thilda och Pappa fick ett var sitt par. Danne fick snygga höstskor från Clarks.


Jag köpte en stickad tröja/tunika från Tiger.



Väl hemkomna så blev det lite pyssel och självklart en fika.



En fika med kladdkaka, vaniljglass och Residence så är dagen räddad.




Vill ha...

Jag behöver alltid nya skor/stövlar :-). Och ett behov är faktiskt ett par bra gummistövlar. Det gör ju inget om de är snygga också. Se på dessa, ett samarbete mellan Hunter och Jimmy Choo. Så fina!!!
Här några andra varianter på "enkla" Hunter. Dessa är också fina.

Mysfredag...

Då var det mysfredag... utan barn... konstigt...
 
Elvira är hos Pappa Tony. Thilda är på sova-över-party hos bästis/granne/parkompis Linnea. Vi har ätit Lenas bavette frutti di mare, med grönmusslor, scampi, bläckfisk etc. Vi har hunnit med både ett gott "bubbel" och italienskt rödvin till middag.

Förresten, idag är det riktigt bestämt, vecka 12 bär det av till Lindvallen/Sälen, 14 tjejer i en stuga :-). Längtar redan!!! Ska bli så himla kul. Vi ska bo i en jättefin stuga precis mitt i backen. Längtar till vintern??? Ja, dessa helger med "brudarna" är värt hur mycket som helst. Massor av skidåkning, god mat/dryck och ett gäng underbara tjejer.

Här kommer några bilder som är fotade idag, före middagen <3.


Våra minstingar, Thilda (10 år i dec) och Melvin (2 år)


Sigrid (13 år i dec)


Det här är Donna, hon är "tå år" och hon bor i vårat område. Danne vill gärna adoptera henne. Sååååå söt.


Lill-lördag & lite godis ;-)

Oj, vilken dag, stressigt värre. Jag som måste lära mig att ABSOLUT INTE STRESSA. Dagen började med ett arbetsmöte. Shit, syrran ringde och jag lovade ringa tillbaka :-(. Får åtgärda detta i morgon.

Beställde blommor till en kollega som slutar i morgon. Presenten fixade jag igår, det blev presentkort på Irenes hudvård vid Tranebergs strand, www.ireneshudvard.se. Det var riktigt rejält tilltaget så hon kommer att få njuta ordentligt ;-). Sedan fick vi med gasen i botten hämta blommorna på Floristverkstan i Sundbyberg (de gör helt underbara buketter, hade beställt en kompakt bukett i cerise/rosa och orange, det är så himla fint) och sedan var det ilfart till lunchdejten. Vi var 9 pers som tackade av Marie för lunch på Grodan, Grev Turegatan. Gott var det. Jag åt fiskgryta med vitlöksbröd och alla andra Biff Rydberg :-).

Sedan bar det av tillbaka till jobbet för att fortsätta jobba för att sedan åka på utvecklingssamtal med Thilda i skolan. Det är alltid lika kul och intressant att komma på utvecklingssamtal med barnen och höra hur det går. 

Efter det var det lite nödvändig och onödig handling. Det, nödvändiga, jag menar onödiga :-P var, ett par skor från Fornarina. Det hade precis, idag, plockat upp några varor i butiken som var samples från butiken inne istan och dessa skulle komma in till nästa sommar. Så, det var VÄRSTA fyndet. Kunde bara inte låta bli. Det här är som godis...





Nej, nu är det dags att nanna. Sov gott!

XOXO


Tricia Guild på fåtöljen

Har en gammal fåtölj hemma som jag länge varit sugen på att klä om. Skulle vilja att den blev en riktig färgklick. Ska nog engagera Mamma (som gått tapetserarkurs). Jag älskar ju turkost. Vi får se. Jag fortsätter leta, men Tricia Guilds tyger ligger bra till.

 





Vill också måla golvet i sovrummet, nu när vi ska få ny säng snart. Vill ha vitt golv. Måste bara hitta något att foga golvet med först. Men, så här fräscht kan golvet bli efter en målning (se nedan), så ljust och fint.



   


Utställning på Fotografiska

Jag, Carina och Elvira var på Fotografiska och tittade på fotoutställningen med Annie Leibovitz bilder. Helt underbara!!! Shoppade bilden på Baryshnikov tryckt i större format, superfin. Ska rama in och sätta upp på lämpligt ställe.

En vill-ha-bok:


Fotoförbud på utställningen, men jag tog ju bara bilder med min telefon, inte bästa kvalitéen, det var lite mörkt. Jag var ändå tvungen att lägga upp några av dem.


Elvira & Carina


Någon slags "tonårskärlek" ;-)


Helt underbar bild på Leo


Så här vacker är den egentligen. My God!!!


Wow, vilken bild!!! Jag kommer ihåg vilken uppmärksamhet det blev kring denna bild på omslaget av Vanity Fair (1991). Nu är detta ingenting att höja ögonbrynen för, förutom att det är en otroligt vacker bild, förståss.


Hon fotade även denna på Demi, så cool bild.


Johnny Depp och Kate Moss. Ja, just det de var ett par... hmmm, inget bra val av honom, men han bytte till en mer ordentlig tjej senare. Kommer ihåg honom i "21 Jump Street" i mitten av 80-talet.


Kul bild på Jim Carrey.


Barysjnikov

Titta tillbaka på helgen och Malins 40-årsfest

Hemma hos Eleni för lite vin och snacks och sista touchen på presentkorgen. Eleni strör över lite rosblad.



Så här fin blev presentkorgen som innehöll "en hel salig blandning". Både nyttigt, gott, mysigt och lite "bus" ;-).



Laddar lite med sång i taxi till festen. Vilken sång ska vi sjunga??? Äh, det får bli tradionellt. Så himla kul. Hon har verkligen ingen aning.





Framme på festen och dags för presentöppning. En glad Malin :-).



Här öppnar Malin den suspekta asken som låg i korgen ;-).



Och så här såg innehållet ut :-).



     


Malin 40 år

Igår överraskade jag och Eleni Malín på hennes 40-årsfest. Vi, några på jobbet, hade tänkt att ta ut henne en dag efter jobbet. Eleni ringde Niklas, Malins man, och frågade när det skulle passa, då föreslog Niklas att vi skulle komma till hennes fest istället. Så vi plockade ihop en korg med lite kul saker och åkte dit. Det blev riktig succé. Hon blev så förvånad när vi kom in och sjöng. Minen var obetalbar :-). Så vi festade loss till sena natten. Jättegod italiensk buffé och dryck. En massa trevliga människor som vi aldrig hade träffat, både vänner och familj (vilken härlig mamma du har Malin och hennes man också, så mysiga).

I morgon ska jag lägga upp bilder på födelsedagsbarnet och den "pimpade" korgen.

Efter två lugna helger med inte mycket nytta gjort (fast just det är nyttigt, att inte göra någonting, jag vet) så har jag idag rensat mina garderober. Fick ihop en svart sopsäck och en ikeasäck fulla. Ska skänka till behövande, tänkte jag. Sedan har jag och Danne varit i Grimstaspåret och gått 5 km med stavar. Ja, ni hörde rätt, med stavar, lite pinsamt faktiskt, men ack så effektivt. Thilda har varit på dansen och Elvira har också varit ute och sprungit/power walkat, bra där :-). Sedan lagade jag pasta frutti di mare, gott som tusan blev det, med blåmusslor, räkor, vongole mm.

Fick lite bilder idag från Thildas parkompis, Linnea, som var fotade på SM i våras, kul.

Tjing
XOXO






Överraskning och lite nytagna bilder

Idag ska vi överraska en tjej som fyller år. Kan inte skríva mer detaljerat utifall personen ifråga råkar läsa detta ;-). Vi har fixat så mysig present till födelsedagsbarnet. En korg med massa härligt i, rosa tema blir det. Lägger upp bild i morgon.

Ny top och halsband, till kvällen, är inhandlad (båda från Urban Outfitters).



Här nedan lite bilder tagna med vår nya kamera. Helt plötsligt är det så roligt att fota.


Vårat fina äppelträd


En del av skörden från äppelträdet


Detalj från altan uppe


Detalj från altan nere


På öppna spisen


På väggen i trappan


Detalj från vardagsrum

Eat Pray Love

Jag och Marie har haft sån tur att vi fått biljetter, genom www.4good.se  till förhandsvisningen av Eat Pray Love. 

Eat Pray Love är en film med Julia Roberts i huvudrollen. Jag håller precis på att avsluta boken, som är skriven av Elizabeth Gilbert och handlar om hennes resor, där hon söker det hon vill med livet. Hon beger sig ut på en resa under 1 år. Hon reser först till Italien, där hon lär sig konsten att njuta, sedan reser hon till Indien för konsten att genom meditation få sinnesro och till Indonesien där hon hittar balans och kärleken. Låter det som en tjejfilm??? ;-)

Så nu bär det av in till stan för att strosa lite och äta en, förhoppningsvis, god italiensk middag. 

Tjing!
XOXO

 




Javisst, ni ser rätt, det är Tuva Novotny


"Fota är kul" som Elvira säger ;-)

Vi blev ju, tyvärr, av med vår kamera, så nu har vi ÄNTLIGEN införskaffat en ny. Vi har ju fått förlita oss på Elvira hela tiden, som har familjens schysstaste kamera (Nikon D60). Det har varit en del letande. Den ska vara liten och behändig att hålla i, det ska vara en systemkamera, man ska kunna filma med den (för att slippa ha både vanlig kamera och filmkamera) och det är ju inte negativt om den är snygg också ;-). Så vi åkte till www.scandinavianphoto.se , där Marcos arbetar, och där slog vi till. Så nu lär det bli ännu mera fotande här hemma. Det ingick även en liten kurs med i kameraköpet. Måste träna på att filma, så jag lyckas på Thildas nästa tävling den 25 september. Danne kan ju inte vara med, så jag måste lyckas. Jag antar att Elvira kan lära oss en del :-).


Appropå foto, nästa vecka ska jag, Elvira och Carina på utställning på Fotografiska Museet http://fotografiska.eu/. Vi har väntat så länge så nu måste vi skynda oss innan utställningen slutar, tror den håller på till den 16 september. Utställningen med Annie Leibovitz är ett måste. Hon har fotat så mycket coola bilder. Se nedan några av hennes mest kända fotografier.


Annie Leibovitz


 







   


Underbar inredning

Ibland måste man bara få sväva iväg och drömma. Mitt drömhus är huset i filmen "Something's gotta give". Det ligger på Long Island, utanför New York. Jag kan se filmen bara för att se huset och inredningen. Ååååååh, jag blir helt sjuk... så himla fint. Se nedan några bilder från filmen och andra bilder inspirerade av filmen.











En annan film, som jag verkligen tycker om är The Holiday. Där finns ett annat fint hus, en mysig stuga, utanför London.







Det är bara att fortsätta drömma... ;-)

Nu har vi fått nog... ;-)

Det är "alltid" 2-3 datorer i köket varje dag. Jaja, det är jättetrevligt att barnen vill vara runt omkring oss. Det är inte det, det blir bara så rörigt. Man kommer hem från jobbet och ska laga mat och duka, då är det, liksom, för mycket på köksbordet. Så nu har vi fixat till det lite. Thilda måste ha något i sitt rum, där hon kan sitta och datorisera och göra läxor (det har blivit mer läxor nu i 4:an). Vi köpte en furuskiva, som jag målade och satte upp på konsoler, för att slippa benen på golvet. Stolen, en barstol i ek med klädd sits, jätteskön att sitta på, köpte vi på Ikea. Så här blev Thildas lilla läxhörna.


Pst. Se danspokalerna på hyllan.

Thilda hade sovgäst på kvällen. Linnea älskar våra katter och gosar alltid med Sigrid. Melvin låg i vår säng, han gillar när det är bäddat. Det är det bara på helgerna ;-).


En till buddha i samling




Thilda


Linnea och Sigrid


Sigrid


Lite skapande

Man behöver inte vara erkänd konstnär för att skapa. Här är ett par alster som jag och Thilda har lyckats med.


Thilda hittade ett fint kort på henne och Danne som jag tog på båten över till Danmark sommaren 2002. Det limmade hon fast på en canvasram och har sedan målat med färg och limmat fast små stenar och annat på. Fint va?


Varför målar/syr du inte svenska flaggan??? Den frågan har jag fått. Men Union Jack är ju så fin.


Lite hängig

Har känt mig hängig de senaste dagarna :-(. Här några bilder som gör mig glad.


<3 Mina fina, goa, älskade barn <3


Stranden i Sörmjöle (Umeå)


Danne och Thilda i Sörmjöle


Som hon strålade den här kvällen, Elvira


Fiiiin


Min älskade svärmor RIP

 
Jag och Hennrietta i Istanbul


Jag och barnen sommaren 2002 i Danmark (varför blundar du Sebbe???)


Syskonkärlek, nyårsafton 2009 - jag bara älskar den här bilden på Elvira och Sebastian


Jag och Danne i Ramundberget


Väninnor <3  (Carina & jag)


Linnea och Thilda på danstävling


Jag & Bella på en Ålandskryssning 2006


De där två som hängde med oss på kryssningen ;-)


RSS 2.0