Myströja...

...och fintröja i ett ;). Den här är min.





ZbH-visning

Igår hade jag visning hos Malin, min arbetskollega och bootcampkompis. En något mindre skara än det var tänkt från början, men supertrevliga tjejer och värdinnan hade fixat gott att äta.























Avslut på terminen

Känns lite vemodigt. Jag har varit så aktiverad de sista 6 veckorna och nu är det slut för denna termin. I kväll var det sista tillfället på silversmiden och i morgon kväll är det sista bootcamppasset. Jag hann göra en ring, ett armband och nästan klart en andra ring. Lite småjusteringar, men det får jag göra efter jul. Då tänker jag börja igen.







Puderrosa i alla former...


 
 
 
 
Bilder från bl a Provrummet, Fritz Hansen och IKEA Livet Hemma
 
 

Ny vecka - nya möjligheter

En till helg har gått och en måndag, swisch, vad fort det gick.

I fredags var vi på mysmiddag hos Sebastian och Jessie. Så kul att få komma till sina barn på middag. Det är vuxenpoäng ;). Elvira och Gustav kom också, eller Gustav hann inte med lång stund, han skulle jobba. 

Vi blev serverade en jättegod 3-rätters bestående av, till förrätt, avokadosoppa med chili, lime och koriander toppad med räkor och till det Prosecco. Till varmrätt fick vi vegetarisk lasagne med ett italienskt ekologiskt rött vin, som verkligen var jättegott. Till efterrätt fick vi limepannacotta med hallon. Vi kommer gärna flera gånger. 

Det blev en tidig lördagsmorgon, upp kvart i 6 för att jobba på danstävling. På em kom Bella, Nellie och Jessie på besök. Vi lagade middag och Marie och Emelie kom över också, en riktig tjejkväll. 

Några bilder från i fredags. Älskar deras lgh, de har så cool 60-/70-talsstil. Tyvärr går det aldrig att fånga Sebbe och Jessie på bild. Blir galen på dem...









Julkollektion från ZbH

Nu har julens visningskollektion från Zelected by Houze kommit. Jag blev inte besviken på den heller. Så mycket fint. I helgen är det release för den.

Tillsammans med julkollektionen kom min beställda servis. Det var mattallrikar, assietter och skålar. Jag blandade färgerna sand, offwhite och grått. Jättefint! Och det perfekta är att de passar jättebra ihop med mina uppläggningsfat och skålar från Mateus. 

Till middag blev det hemgjord soppa på Fälökantareller, plockade av svärfar med fru. Självklart i våra nya soppskålar ;). 














Bara ett tillfälle kvar

Börjar närma sig slutet på denna, min första, omgång av silversmideskursen. Bara ett tillfälle kvar. Det har varit så kul och inspirerande. Jag kommer absolut fortsätta med detta nyvunna fritidsintresse. 

Idag blev jag klar med mitt armband. Fick t o m till en liten stämpling av ordet AUM. Syns nog inte på bilden, tyvärr.

Mina två egenhändigt gjorda smycken...


Inte riktigt färdigt än...





Vinleverans

Beställning av ett nytt vin har levererats. Detta amerikanskproducerade vin är ett Chardonnayvin. Producerat av två musiker, Charles Bieler och Charles Smith. Ska bli skoj att testa.






Walk in closet

Nu måste vi ta tag i det blivande arbets-/läs-/mysrummet. Det har legat lite i träda efter Thildas rum. Det har varit fokus på annat kan jag säga. Ni som känner mig vet ;).

Har redan börjat tänka på ett projekt efter det ovanstående. Det vore ju underbart med en walk in closet. Vem vill inte ha en..??
















Nu har de restade varorna kommit...

"Zenith" väggdekoration. Denna i silver, finns i guld och koppar också. Måtten 20,5x20,5 cm. Pris 279 kr/st

Lyktor "Panama" 3-pack. Måtten 13,5x13,5x20 cm, 10x10x12,5 cm och 8x8x10 cm. Jubileumspris 399 kr/set




Skapa i silver...

Nu är ringen klar. Bara en utvändig gravyr ska till, men det ska någon som kan göra. Jag har även påbörjat ett armband. Såga, såga, såga, fyra sågblad gick av ;).







Nu är snart julen här...

...i alla fall på Zelected by Houze :). Fina inredningsdetaljer att pynta ditt hem med eller att ge bort i present.

Är du intresserad av att se mera så finns digital katalog på hemsidan www.zbh.se. 

Vid intresse av att ha ett inredningsparty eller för att beställa någon vara, kontakta mig på min mail [email protected]

Lev tiden är ca1-2 veckor. Faktura (30 dgr betalning) skickas med varorna.














Boot camp

Ikväll är jag sjukt slut i kroppen. Tufft avslut på vecka 3 av boot campens 6 veckor. Jag vet att jag inte skulle ta i, och orka, lika mycket om jag inte hörde PT Camilla skrika. Jag kommer höra hennes röst i drömmen i natt. Sjukt enerverande människa ;). Men, inget ont som inte för något gott med sig - jag blir ju starkare för varje gång...




Shoppa ZbH

Självklart kan du handla från Zelected by Houze även om du inte kan/har tid att ha ett inredningsparty hemma. 

Gå in på www.zbh.se och klicka på menyn katalog. Där kan du, på nätet, bläddra i katalogen och se alla fina produkter. Självklart står även priserna angivna. 

Är du intresserad av att handla något, då kontaktar du mig på ditt vanliga sätt eller via min mail [email protected].


Olika tassels från 49 kr till 149 kr





Skapa i silver

Så himla roligt är det på silversmideskursen!! Ringen börjar ta form, trots misstaget idag. Fick för mig att jag skulle slå in bokstäver, ett ganska långt ord, men jag gav upp. Det var så svårt och blev inte bra. Det var bara att börja om med att slipa så jag fick bort de fyra bokstäverna som jag lyckats få dit. Grrrr.., Bara å ta nya tag. 











RSS 2.0