Rena, enkla linjer...

...är verkligen signifikativt för Alexander Wang. Enkelt, snyggt och fräscht.


Foto via alexanderwang.com

Tänkvärt


Pedikyr till sommaren


Längtar till solen

 

Drömmer mig bort till detta fantastiska hus i Californien...

Foton via LuxuryRealEstate

 

 


Midsommar <3

Härligt med midsommar och som vanligt var vi hos våra vänner, Jeanette och Gunnar, på Dalarö. Vi var ca 20 pers. Det har blivit tradition att åka dit. Vi åker till dem på midsommar och de kommer till oss på nyår :). Ja, vi ses annars också, emellanåt ;). 

Midsommaraftonen bjöd som vanligt på mycket god mat, dryck, midsommarstångstillverkning, dans runt stången, 5-kamp och årets kubbmatch. Barnen badade i havet, brrr.

På midsommardagen var jag och tjejerna och såg den nya filmen Lol med Miley Cyrus. Lol som man kan tro står för Laughing Out Loud, vilket det i och för sig också gör, men i första hand står är det för att rollfiguren heter Lola och kollas för Lol. Det är en film om tonårskärlek, där föräldrargenerationen får lite mer utrymme. Så den är verkligen värd att gå och se med era tonåringar, eller soon to be. En riktig snyftare.

Missade visst att fota alla fina vuxna ;).
















En härlig helg i Prag

Vi startade på onsdagen, när vi landat i Prag, med att åka ca 8 mil norr ut, till Usti Nad Labem, där World Cup tävlingen i disco skulle vara. Vi, det var jag och Thilda, två danskompisar, Emelie och Fannie, Fannies mamma Titti och Sofia, danstränare. I Usti stannade vi en natt. Hotellet hade inte den bästa standarden. Emelie, tyckte det kunde vara mysigt att sova i bilen ;). Men vi lyckades mysa till det i alla fall :).

Första kvällen blev det hårfix på alla tre tjejer och sedan tidigt i säng, vi skulle upp kvart över 5. Tävlingsdagen var kul, tjejerna gjorde bra ifrån sig, men det var hård konkurrens. Thilda placerade sig som 50 av 114 tjejer upp till 15 år. Hon var grym, de var de alla.

Efter tävlingarna åkte vi alla tillsammans till Prag. Prag är verkligen en fantastisk stad. Jag är så förtjust, vill åka tillbaka snart igen. Det var fint väder, god mat och dryck, vacker arkitektur och billigt :). En riktigt underbar helg med andra ord.

På fredagskvällen satt vi på en härlig uteservering på Stora Torget i Gamla Stan och tittade på Sverige-England, vilket inte slutade bra. Men det var ändå en härlig upplevelse att få sitta ute, sent en kväll. Att inte frysa är vi ju inte bortskämda med i Sverige i år.

Lite shopping, hann vi också med. Jag hittade ett par skor (äsch ;)) och ett par helt underbara byxor.


image description

image description

 

 


Prag

På onsdag bär det av till Prag. Det ska verkligen bli jättekul :). Ett helt gäng tjejer, dvs ett par mammor, en danstränare och några härliga dansare. Första natten bor vi, ca 8 mil från Prag, i en stad som heter Usti Nad Labem. Efter tävligen på torsdagen åker några av oss tillbaka till Prag och bor där två nätter. Jag har länge velat åka till Prag och nu fick jag chansen.

Alla pratar gott om denna vackra stad. Så vi har mycket att se och göra i två dagar. Vi ska hinna med både lite sevärdheter, shopping, äta god mat och dricka god tjeckisk öl.


 


Usti Nad Labem


Prag


Vackra Karlsbron i Prag

Foto: via bl a Resia och Kristianstad Buss


Mode hösten 2012

Ja, jag vet, sommaren har inte börjat ännu. Men det är ändå kul att titta på vad som händer längre fram både i mode- och inredningsbranschen. Har tagit en titt på våra två svenska stora kedjor. Hösten ser lovande ut...

HM och Lindex
Foto via Damernas Värld

Missoni for Lindex

En jätteglad nyhet, Missoni för Lindex till hösten. Kollektionen lanseras den 25 september. Det italienska modehuset har skapat 80 plagg som är unika för Lindex.


Angela och Margherita Missoni

Rachel Zoe i en helt underbar kofta i det typiska missonimönstret

Massor av firande

I helgen har det varit massor av firande. I fredags var det ett jättelyckat studentfirande. Anton har blivit stor och gått ut skolan.

Igår firade vi Danne, som egentligen fyller år idag. Vi hade lite mat och dryck hemma med de närmaste. Idag har jag varit på 70-årsuppvaktning av fina Roland, från gamla Spintab. Härligt att träffa hela gamla lunchgänget igen :). Nu är helgen slut och i morgon är det jobb och zumbaträning igen, jajamensan.

Jag är så supernöjd och glad över min nya klänning, från Oasis, som jag haft på mig både på studentuppvaktning och födelsedagsfirande i helgen. Superskön är den och jag kommer ha massor av glädje av den i sommar.

RSS 2.0