Mitt älskade Solhem <3

Lite småplock från vårat hem

Inte de bästa bilderna (iphone), Elvira är ju inte hemma (snyft) och inte heller hennes kamera.

Vindruvsplanta i present från Görel och Stefan (de vet att vi älskar vin :-)). Har inte riktigt bestämt ännu var den ska planteras.

   

 

En extra sittplats på altanen (under bänken en gammal sockerlåda, loppisfynd)



Små detaljer



Ett av mina loppisfynd, stolen, som jag klätt om och kuddar i New England stil (Union Jack-kudden sydd av mig själv, den är jag ganska stolt över :-))

  

Små detaljer från köket

   

Ett par söta änglar som vi ärvde efter svärmor (så mycket Ewa <3)
de bor i vår trappa så Ewa alltid finns med oss

 


Snart kommer ett par nya...

Ett par till i "samlingen". Sååå söta :-).






Är det äntligen vår???

Det frågade jag mig igår och tänkte ÄNTLIGEN. Åkte iväg och köpte vita pelargoner och planterade. Superfint mot den vita husväggen. Sen vaknade jag i morse... Men, men, det finns inget dåligt väder...


"Det är Robin Hood jag vill ha..."

Såg nya Robin Hood-filmen (Russel Crowe och Cate Blanchett). Filmen utspelar sig i tiden före Robin blev fredlös. Bra historia, mycket krig och lite kärlek.

Tjing!


Tjejkväll & kärlekspsykolog

Ikväll ska jag hem till my loving friend Hennrietta. Det blir tjejkväll (8 tjejer), eller "tant-kväll" skulle väl mina tjejer kalla det :-). Det ska i alla fall bli jättemysigt och kul. Vin och mycket prat. Thilda sa i morse, då jag pratat en stund med en av mina andra goa vänner, att hon tyckte att jag skulle bli Kärlekspsykolog. Vore det ett framtida yrke för mig???

Tjingeling!



Jag & Hennrietta i Istanbul

Jag har en blogg!!! :-)

Nu har jag fallit för trycket. Jag har en blogg. Det är min kreativa och duktiga dotter, Elvira, som skapat den åt mig. Bilderna (alla förutom den på mig :-)) har jag som amatörfotograf "lyckats" med själv. Fast förståss med Elviras superfina systemkamera.

Bloggen kommer, då tiden och lusten finns, att handla om allt det vardagliga som intresserar mig dvs mina barn, inredning, mode, matlagning och annat kul.

Tjingeling!

RSS 2.0