Bo ute på sommaren

Nu är väl äntligen sommaren här? Och vädret som gör att vi kan vistas mer ute? 

När den här tiden kommer då älskar jag vårat hus. Vi har altanen uppe, under tak och nere med soldäck och poolen. Det blir mycket bad och grillmiddagar. 

Det är en del fix som behöver göras med hus och tomt. Mycket har legat på is ett tag. Förhoppningsvis får vi ändan ur vagnen denna sommar. Vi har i alla fall beställt solskydd till altanen nere, och det har kommit, så till nästa helg borde det sitta uppe. Jag hoppas det blir bra, jag har en känsla av att det kommer att passa till vårat hus. 


Foto via www.jabo.se


Snabbvisit till Helsingborg

Har varit ett dygn i Helsingborg på studentuppvaktning. Superkul och trevlig att träffa vänner och övriga familjemedlemmar till Fam Häggkvist. Det blev dock bara en snabbvisit. Jag försökte mig på ett rim i bilen ner (tänk att jag aldrig kan låta bli). Vi gav Felicia Iittala champagne/dessertglas och en champagne limited edition Ida Sjöstedt, rosé så klart. Jag tror hon blev glad över presenten. 
 
På hemvägen tog vi en sväng förbi Väla. Det måste vara bland det bästa innecentrum i Sverige. Mycket roliga butiker. Elvira hittade en cool t-shirt från Dead Legacy och Thilda ett par vita finshorts från Zara. Elviras t-shirt fanns som Coco, Wang eller Jacobs team. Hon valde Wang ;). Själv skulle jag valt Coco, men den fanns inte kvar i min storlek. Lite roliga var dem. 
 
 
 
 
 
 
 

Mycket har hänt...

Men, det är ju sjukt. Inser att tiden har gått så fort och jag har haft för mycket, så tiden har inte räckt till, inget bloggande alltså. Jag skulle kunnat visa bilder i mängder. Fy skäms. Ska aldrig hända igen ;). Jag har ju varit i The Big Apple (Marie och jag hade det fantastiskt), det har varit danstävling, Elvira har fått lägenhet och nytt jobb (stolt mamma) etc etc. 

Idag fyllde Danne år så vi hade stora familjen på fika. På torsdag morgon åker vi till Helsingborg på studentuppvaktning. Nästa onsdag är det skolavslutning och på torsdag åker min stora (lilla) tjej med sin kompis till Chicago. De ska till mina släktingar och hälsa på i 9 dgr. De kommer att få det sjukt bra "over there" och vi, här hemma, kommer att längta ihjäl oss. Vi får hålla kontakt på KIK, FB och Skype. 






Min fina tårta och jacka som väntade, från familjen, när jag landade från NY på min födelsedag. De är så snälla <3. Jsg tror de hade saknat mig ;).










RSS 2.0