Helgen snart slut...

Vad helgerna går snabbt :-(

Igår var vi på danstävlingar i Västerås. Det var street par och singel. Thilda och Linnea placerade sig som 6:a i par och Thilda kom 4:a i singel. Inga pokaler den här gången, men Thilda fick en prick i singel, så nu är hon uppe i guldklassen. Man kan ju inte alltid få pokaler med sig hem, även om de har blivit ganska bortskämda med att placera sig så bra.

När vi kom hem från Västerås var vi helt slut, båda två. Vi hade myskväll (köpte godis i Hummelsta på vägen hem), såg Postkodmiljonären. Thilda skrev ner på papper hur många rätt hon hade. Sedan var det Dansfeber på tv, men vi såg inte ens klart det, utan somnade som stockar kl halv 10 :-).


Thilda svarar snabbt på frågorna och antecknar

Idag har vi varit på Bromma Blocks och fikat. Jag har fixat lite på tomten och altanen uppe. Våra känsliga växter har fått flyttat från poolkanten till altanen för att övervintra. Det blev riktigt mysigt.

Nu ska jag strax skjutsa 4 tjejer till dansen och sedan åka hem och umgås med min "trötta" man. Igår spelade han fotboll med sina gamla fotbollskompisar och sedan gick de ut och åt/drack öl. Så det är befogat att vara lite trött idag.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0