Förbereda inför (kanske) tävling i Sundsvall

Idag har det blivit halv arbetsdag på kontoret och halv arbetsdag hemma. Thilda hade ont i halsen i morse och kände sig hängig. Hon har feber också. Typiskt, stackarn, hon som skulle ha tävlat i Sundsvall i helgen. Vi får se hur hon känner sig i morgon, helt enkelt. Men det blir flera tävlingar, nästa helg ska vi till Helsingborg. (Karin, om du läser det här, så fick vi tyvärr inte plats i vagn 4, utan 5 till Gbg, men däremot samma vagn som er från Gbg :-)).

Ikväll har jag förberett allt för danstävlingen, så att det är packat och klart utifall att de kommer att åka. Jag ska inte med :-( för Elvira fyller år :-). Nu är i alla fall alla fyra dräkterna packade och tre par skor och hela beautyboxen fylld med div lull-lull. Det är inte klokt vad mycket grejer det ska med för en tävlingsdag.

Elvira blir hemma en natt till, skulle egentligen till Pappa Tony idag, men hon åker till honom i morgon istället. Har nattat Thilda, Danne tittar på AIK-Frölunda. De vann med 2-1 på straffar. Så nu är kvällen räddad. Elvira håller på att städa undan i sitt rum och alldeles strax ska vi sätta på en film som vi hyrde igår, en thriller, Possession.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0