Filmer att rekommendera

Härom dagen såg vi en fransk film, från 2007, som jag verkligen kan rekommendera. Det svenska namnet på den är Berätta inte för någon. Den handlar om Alexandre Beck, och vad som händer honom, när hans fru oväntat blir mördad en natt när de är på en promenad. Åtta år senare lever han i spillrorna i vad som en gång var hans liv. Men en dag får han ett mystiskt mejl med en länk till en övervakningskamera som ställer allt upp och ner. Samtidigt finner polisen två kroppar och ett blodigt slagträ i närheten av platsen där man en gång fann Alexandres fru. Han blir nu huvudmisstänkt för tre mord. Frågan är nu om det är en komplott och framförallt vad är det som är verkligt?

Vi har också sett The Mechanic med Jason Statham. En riktig actionfilm från början till slut. Den är som andra actionfilmer som Jason brukar vara med i, men ännu lite "fyndigare". Den kan jag också rekommendera.


Kommentarer
Postat av: E l v i r a

Ska se den som du sa sen. ;)



svar: Ja, igelkotten var så söt så! :D <3



Tack, fast den är gammal (från när jag kom hem ifrån Florida). Kanske ska lägga till den igen, haha. Den syns bara när man går in på "inlägget". :)



Puss och Kram. <3

2011-07-25 @ 00:51:12
URL: http://lillvalpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0