Midsommarhelg

Midsommarafton tillbringade vi, som vanligt (det har nästan blivit tradition), på Dalarö hos Nettan, Gunnar och Elleonor. Maggan och Arne var hemma från USA och Kate kom med sina "golftjejer" från Manchester. Förra året hade Simon sina grabbar med, så i år var det Kates tur ;-). De var ett gäng helt underbart roliga väninnor, alla i åldrarna mellan 42-55 år. Thilda kallade dem Sex and the City-tjejer ;-). Självklart var Anders, Anna-Karin, Wilma och Ida också där.

Som varje år, så startade vi med sillunchen och sedan tillverkade vi vår egen midsommarstång. Det blev dans runt stången så klart, dragkamp och 5-kamp. 5-kamp för barnens skull, men hur många barn ville vara med??? De var vi vuxna som lekte.

Landskamp i kubb hade vi också, Sverige-England. England vann. Vi bjöd på det, typsikt nybörjartur (jag är inte bitter ;-)).

En härlig midsommarafton med andra ord. Det är få förunnat att få bo som Nettan och Gunnar. Egen strand och brygga, tänk att få vakna upp till den utsikten varje dag...

Dressade för midsommarfirande
Thilda, Ida och Wilma
Härliga Angie
"Barnen i Bullerbyn"
"Sex and the City-tjejerna" ;-)
Danne och Maggan <3
Nettan och Danne och den fina midsommarstången
Ännu fler besökare fick vi, en hel andfamilj
Så söta...
Tuff match mellan Sverige och England...
...och England vann
Min vän Kate
"Vi är svarta vi är gula, kalle, kalle, kula" (hela AIK-gänget)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0