SM-tävlingar i Göteborg

I helgen var det SM i disco i Göteborg. Vi stack redan fredag morgon. Så två nätter och tre hela dagar vistades vi i Göteborg. Vi bodde på Gothia Towers och tävlingarna ägde rum i Lisebergshallen. Stor lycka för alla tjejer och Fabian som fick gå på Liseberg två dagar i rad.

Resultaten på danstävlingarna för Thilda blev final och en 5:e  placering i singel, vilket betyder att hon fick en prick och gick upp till hösta klassen för hennes ålder, Star-klassen.

Guppen Discoqueens som Thilda och hennes 6 klasskompisar är med i kom 3:a. Verkligen jättekul, då de bara tränat denna termin och endast varit med på två tävlingar. På den första tävlingen kom de 1:a.

I pardansen tillsammans med Linnea kom de 3:a. Så det blev 2 medaljer och en pokal denna tävling. Lycka! :-)


Det stod "stair" och pil på alla våningsplan på hotellet utom på vårat. Danne sa att det var ett tecken ;-). Och vad hände...


Vi både bodde och tränade vid Liseberg. Perfekt för tjejerna som kunde springa in och ut och fick gå på Liseberg två dagar i rad.

Discoqueens (Thilda, Agnes, Emilia, Linnea J gömmer sig, Felicia, Emelie och Linnea K) på väg till danstävlingen i Lisebergshallen.

Röran ;-) i Lisebergshallen (Rondo), här byter tjejerna och killarna om och fixar sig. Härlig stämning.


Thilda och Linnea hos fotografen före partävlingen. De testar poser före "bilden".

Klart för tagning. Thilda och Linnea (och här fick vi med Linnea på bild, kors i taket ;-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0