En spontan kväll

Igår hade vi planerat att åka in till stan och köpa present till söta Annette, som vi ska fira på lördag. Det gjorde vi, och det blev så bra, tycker jag. Hoppas hon också tycker det ;-). Om inte, så får hon lov att byta.

Det andra vi hade planerat var att åka till Stefan och Görel och överraska Stefan kl 00:01, då han fyller 40 år idag. Och det gjorde vi också. Grattis Stefan!!! 

Men däremellan så mötte vi upp Marie och Niklas, som vi spontant bestämde 2 tim innan vi träffades. Det var verkligen supermysigt. De drog med oss till Urban deli vid Nytorget på söder (SoFo). Skitcoolt, trendigt ställe med kanongod mat. I ena delen av restaurangen så finns en saluhall där man kan handla så länge som restaurangen är öppen. Dit går vi flera gånger.

Vi började med italienskt småplock och vitt vin i baren, medans vi väntade på att få ett bord. Sedan blev det ostron och champagne till förrätt. Det var ju "lill-lördag". Till varmrätt åt tre av oss jättegott kött med god potatisgratäng till och en av oss åt hummer och räkor. Detta ställe kan jag varmt rekommendera.

Efter denna goda middag och trevliga sällskap åkte vi till Hornsgatan och överraskade Stefan. Så då blev det mer champagne och tilltugg. Vi stupade i säng vid 3-tiden, så idag är vi lite trötta i ögat. Men det är det värt.



http://www.urbandeli.org/hem/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0