Skolstart

I dag har Elvira haft upprop i skolan. Tänk, hon har bara 1 år kvar i gymnasiet (!!!). Helt otroligt vad det har gått fort. Det är mycket att fundera på så här sista året. Vad ska hon göra efter 3:an??? Ska hon resa??? Plugga vidare??? Plugga vidare utomlands??? Jobba ett tag??? Valen är många och det kan inte vara lätt. Men jag är helt övertygad om att hon kommer att komma på något så småningom.

I morgon har Thilda upprop, och det i en ny skola. Hon har valt att byta skola i 6:an. Det ska bli spännande och samtidigt pirrigt. Hon väljer själv att byta skola för att hon vill ha en förändring, det har ingenting med kompisar att göra. Hon har många kompisar i den skolan hon har gått i, och de kompisarna har hon ju kvar. De dansar hon med på fritiden, och de kommer hon att träffa mycket ändå. Nu har hon dock valt att byta skola och mycket för att hon ska få dansa balett i skolan. Vi har också hört mycket bra om skolan och i åk 7 kommer de ändå att splittra klassen och byta skola, så varför inte göra det 1 år tidigare? Hon ska i alla fall testa och har möjligheten att komma tillbaka om det inte skulle kännas rätt :).


Så i morgon skolstart, i helgen sätter dansträningarna igång och snart drar danstävlingarna igång igen. Jag menar, så vi inte behöver vara sysslolösa ;).


Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0