Tiden går fort

Det har redan gått över en vecka sedan ledigheten började. Det går så fort. Men vi har hunnit ganska mycket ändå, t ex julhandel och fix före julafton, haft besök från juldagen till igår (familjen Häggkvist), lika trevligt som vanligt. På juldagen firade vi Nancy som fyllde år, vi var på Belgobaren och åt moules frites. Det är ju så sjukt gott, och kul att alla barnen äter det också. I fredags var Sebbe och Jessie över på middag, härligt att träffa dem och höra hur de haft det på sin Thailandsresa. Lite motion har vi hunnit med också, 1,2 mil runt Brunnsviken, promenad på Djurgården och idag var jag och Elvira på gymet.

Igår fyllde Pappa år och det firade vi med restaurangbesök och att titta på Svansjön på Dansens Hus, som vi fick i julklapp av mina kära päron. Det var grymt kul att se den, så proffsiga. Thilda tyckte det var extra kul då hon också fick se Mario dansa, som hon haft som gästtränare i street.
 
 Oops glömde bort - julafton firade vi hemma tillsammans med våra föräldrar, barnen, förutom Sebastian som var i Thailand, syrrans grabbar Magnus och Toffe och Gabriella. En härlig och kul julafton.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elvirus

Blogga dåååååå! ♥

2013-01-05 @ 20:25:16
URL: http://lvirus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0