Dagarna går fort

Oj, tiden går otroligt fort. Helgen har gått blixtsnabbt. I lördags var vi i Katrineholm på risktävling i disco. Rikstävling betyder att hela Sverige är med och tävlar. Nästan som SM, dvs hela Sveriges dansskolor kan/får vara med och tävla. Thilda slutade som 9:a (gick till semifinal) och i par kom Thilda och Linnea 1:a. Verkligen superroligt!!! Och detta trots att de precis har en ny dans, som de knappt hade hunnit tränat in. Jättebra gjort, med andra ord.

Efter danstävlingen följde Jossan med oss hem. Jossan, el Josefin som hon heter, kommer från Åmål. Henne har Thilda lärt känna på tävlingar och via FB och Skype, och de tävlar mot varandra. Jättekul att de har fått sådan kontakt. Hon är verkligen en härlig tjej. Och idag, måndag, har hon åkt hem. Hennes föräldrar kom till Stockholm och hämtade henne. Vi hade en fikaträff på Waynes Coffee på Barkarby Outlet ;-). Så nästa gång är det Thildas tur att åka och hälsa på henne.

I morgon kväll bär det av med tåget till Åre och det ska bli så underbart!!! Rapport från skidbacken, förhoppningsvis, kommer.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0