Måndag och ny vecka

I helgen blev det ingen danstävling för Thilda, Linnea var ju tyvärr sjuk :-(. Så ingen bilresa till Eskilstuna. Nästa tävling är om två veckor. Då får Thilda dansa mycket. Det är rikstävling i Tidaholm och hon kommer att dansa street singel, street par, disco singel, disco par och disco grupp. Nya danser och lite nya regler. Hon kommer nu att dansa i gruppen åldrar 12-15 år. Det blir spännande och tufft.

I lördags firade vi Bella, vi var 8 glada tjejer. Vi började på Niklas studio där vi åt och hade otroligt trevligt. Vilka härliga tjejer!!! (jag ser verkligen fram emot att umgås med några av dessa tjejer i Sälen vecka 12. Ska bli så mysigt och skoj). Senare på kvällen gick vi vidare. My God, säger jag bara :-/  DIT GÅR VI INTE TILLBAKA.


Jaha, då var en helg slut och även en måndag, som bestått i jobb, jobb, träning (Zumba på Sturebadet), sen middag och slappa i soffan, Thildas två måndagsprogram, Familjen Annorlunda och Mammor och minimodeller.
Alla <3-dag är det i morgon :-). Då ska vi vara extra snälla mot våra nära och kära, och alla andra också för den delen. Le lite extra mycket när du möter någon. Allt blir så mycket trevligare då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0