Nytt år - 2012

Gott Nytt År till er alla!!!

Igår hade vi våra kära vänner från Dalarö på besök. Lika kul som vanligt. Det har nästan blivit tradition nu att vi de firar nyår hos oss och vi firar midsommar hos dem. Perfekt att vara hos dem på midsommar då de har egen strand/badplats och en perfekt plats för egen midsommarstång. Helt underbart ställe. Men igår var vi alltså hemma hos oss i Solhem.

Vi serverade en trerätters middag bestående av smördegscigarrer med sojadipp till förrätt. Cigarrerna är fyllda med philadelphiaost, crabfish, koriander och ingefära. Dipen innehåller soja, ingefära, chili och koriander De serveras på endivesalladsblad och äts med handen. Verkligen supergoda. Till varmrätt hade vi gjort lamminnerfilé med potatisgratäng och tabboule. Efterrätt bestod av en blåbärsmouse och en vitchokladsmousse som spritsades ihop i glas. Och dessa toppades med blåbär och silvekulor (strössel) dagen till ära ;).

Våra gäster sov över och stannade nästan hela söndagen också, så det blev pizza från Il Postino. Pizzarestaurangerna måste gå bra på nyårsdagen :).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0