En härlig helg i Prag

Vi startade på onsdagen, när vi landat i Prag, med att åka ca 8 mil norr ut, till Usti Nad Labem, där World Cup tävlingen i disco skulle vara. Vi, det var jag och Thilda, två danskompisar, Emelie och Fannie, Fannies mamma Titti och Sofia, danstränare. I Usti stannade vi en natt. Hotellet hade inte den bästa standarden. Emelie, tyckte det kunde vara mysigt att sova i bilen ;). Men vi lyckades mysa till det i alla fall :).

Första kvällen blev det hårfix på alla tre tjejer och sedan tidigt i säng, vi skulle upp kvart över 5. Tävlingsdagen var kul, tjejerna gjorde bra ifrån sig, men det var hård konkurrens. Thilda placerade sig som 50 av 114 tjejer upp till 15 år. Hon var grym, de var de alla.

Efter tävlingarna åkte vi alla tillsammans till Prag. Prag är verkligen en fantastisk stad. Jag är så förtjust, vill åka tillbaka snart igen. Det var fint väder, god mat och dryck, vacker arkitektur och billigt :). En riktigt underbar helg med andra ord.

På fredagskvällen satt vi på en härlig uteservering på Stora Torget i Gamla Stan och tittade på Sverige-England, vilket inte slutade bra. Men det var ändå en härlig upplevelse att få sitta ute, sent en kväll. Att inte frysa är vi ju inte bortskämda med i Sverige i år.

Lite shopping, hann vi också med. Jag hittade ett par skor (äsch ;)) och ett par helt underbara byxor.


image description

image description

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0