En helg i Helsinborg

Härliga Helsingborg. Ja, vi fick chansen att njuta lite av denna stad, till skillnad mot vad vi brukar när vi åker runt på danstävlingar. Vi kom ner igår vid 7-tiden och fick god middag. Eller fick och fick, vi fick laga den själva ;). Det är det som är så härligt med Fam Häggkvist, vi är som en hel stor familj. Peter var på AW när vi kom och Felicia skulle iväg på tjejmiddag så Nancy skulle skjutsa henne dit, så då började vi med maten. Helt ok :). Lite mycket bubbel blev det och därmed lite "tjattrigt" när Thilda skulle sova. Eller hur Thilda??? ;)

Idag var det upp i ottan och jag agerade både frisör och sminkös på morgonkvisten. Sen var det bara att dra iväg till Dansens Hus och rikstävling i disco. Tyvärr var det inte samma lycka denna helg, som förra, för Thilda. Men vi är lika glada för det, nästan ;).

Annelie, min gamla arbetskollega, som numera bor i Helsingborg kom och tittade på Thilda och sedan åkte vi till Annelie, och Jerrys, nya lägenhet och tog oss en titt. Jäklar, vad fint de bor, 5:a på 150 kvm mitt i Helsinborg, finfint :). Nu blir man ju nästan sugen på att flytta till lägenhet. Efter det mötte vi upp Fam Häggkvist på stan, åt lunch på Pitcher och tog sedan en fika på Grand Hotel. Och Annelie följde självklart med. Så himla kul att träffa henne, hon är så härlig. 

Nu står jag med ett glas bubbel i handen och väntar på Peters plankstek med hans goda bea. Livet är bra jobbigt just nu... ;)

Tjing! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elvira

Lite mycket bubbel märktes i telefon med Elvira! ;)

2012-11-18 @ 13:01:09
URL: http://lvirus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0