She's a Belieber...

Igår var det dags. Det Thilda, och många andra, hade väntat på i 9 månader - Justin Bieber på Globen.

Mycket kan sägas och skrivas om denna kille, men otroligt fascinerande är han i alla fall. Tjejerna tycker förstås att han otroligt söt, vilket han naturligtvis är. Men han är ju begåvad också, killen. Han kan sjunga, dansa och spela ett antal instrument, vilket han visar på scenen. 

Det kan inte vara lätt att vara "bara" 19 år och så påpassad. Han blev känd redan som 14-åring (???) och har inte levt ett "normalt" liv sedan dess. Många säger att det får man väl räkna med som artist, att bli påpassad, hela tiden. Jag håller inte med. De har väl också rätt till privatliv och att kunna gå ut utan att bli fotograferade eller påhoppade. 

Att Justin sedan hamnat i en "knarkskandal" och rökt gräs är varken bra för honom privat eller för hans image som tonårsidol. Man får väl hoppas på att han klarar av artistlivet och får vara en idol för många tjejer och killar framöver. Att han är begåvad råder det inget tvivel om, det fick både jag och Marie uppleva, då vi hade turen att få följa med våra barn. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0