Vilken besvikelse...

Det här var inte ett dugg rättvist :(. Men vem har sagt att den här sporten är rättvis.

Visst har Thilda varit besviken tidigare och vi har känt med henne. Det är en bedömningssport och det får man inte glömma. Men idag, vi har aldrig tidigare blivit så besvikna, vi är mållösa.

Linnea och Thilda gjorde sin 3:e tävling tillsammans i street par. De två tidigare har de kommit 1:a och 2:a. Båda är i starklassen i singel och de tävlar par i silverklassen, eftersom de är nya parkompisar.

Det är inte så att de förväntade sig att de skulle komma till final/hamna på pallen innan de dansade. Men de gjorde verkligen en oklanderlig dans, de gav allt och det såg superbra ut. De var jättenöjda efter dansen och det kändes bra. Jag, och flera med mig, var ganska "säkra" på att de skulle komma till final, så åkte de ut (!!!). Marie sa t o m att hon skulle "äta upp sin sula" om de inte gick till final. Man kan aldrig vara helt säker men man kan ändå ha en känsla för hur det ska gå, och ofta har man faktiskt rätt. Idag var det bara... konstigt :'(. Har aldrig varit med om något liknande, med Thilda, under de åren Hon tävlingsdansat.

Thilda var så arg när hon gick ut från hallen att hon "sulade" sitt äpple i marken allt vad hon kunde. Temperament??? Ja ;). Det här kommer ta ett tag för tjejerna att smälta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0