Kläder i stl 130-146 till salu

Den här veckan har det varit mjukstart på jobbet. Jag jobbar varvat med ledighet. Faktiskt ganska skönt att kunna ha den möjligheten. Nästa vecka sätter det igång på riktigt.

Igår rensade Thilda sin garderob, och herre... så mycket kläder hon vuxit ur. En hel säck kläder ska vi skänka bort och det som är riktigt extra fint har Thilda bestämt sig för att hon ska sälja. Hon sparar till något speciellt, i klädväg såklart ;). Thilda ska bl a annonsera på Blocket, så får vi se hur mycket som hon får sålt. Det är hon själv som varit drivande och vill det här, så jag håller tummarna.
Kläder i jeanstyg är ju perfekt att sälja/köpa något använt. Vissa plagg blir ju bara snyggare efter en tids användning. Jeansplaggen säljer hon för ca 40 kr/st. Hon säljer lite märkeskläder också såsom klänning från Desigual (använd kanske 2 ggr) för 100 kr, jeanskjol från GANT för 80 kr, rutiga shorts från Replay för 80kr. Men även annat såsom ett superfint festset med t-shirt och chiffongkjol för 100 kr. Långärmade t-shirts med tryck och detaljer från Zara för 30 kr/st.
 
Här nedan lite bilder. Jag vet, det är inte nystruket ;).
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0