Lill-lördag

Idag är det lill-lördag, men ändå "fredag", för det är ju röd dag i morgon. Sen är vi lediga på fredag också, skönt med fyra dagars ledighet i en följd.

Till middag ikväll blev det helgrillad fläskfilé med matvetesallad och bubbel till. Vem har sagt att man måste dricka rött till maten. Bubbel, idag Prosecco, fungerar alltid. Matvetet kokar jag alltid med lite hönsbulong för mer smak. Se nedan vad jag hade i min sallad. Gott och nyttigt. 
 
 
 
I den goda matvetesalladen hade jag:

Matvete
Rödlök
Röd paprika
Gul paprika
Tomater
Gurka
Nektariner
Grön sparris (lättkokt)
Pressad citron
Havssalt
Svartpeppar



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0